четвъртък, юли 18, 2024
spot_img
More

  ПОСЛЕДНИ

  Руският „глас на спец. операцията“ с нов клип за рождения ден на Хитлер.

  SHAMAN – руският певец наричан „гласът на спец. операцията“ показа нов клип с откровенно нацистка символика. Случайно или не, премиерата беше на 20.04.2023 – рождения ден на Хитлер. Клипът скандализира дори и най-ултра крайно настроените руски Z-фашисти и пропагандони. Включително и примадоната на руската пропаганда – Владимир Соловьев.

  Съвсем малко допълнително усилие се е искало за да отпаднат всякакви съмнения „какво е искал да каже автора“:

  Нацистка символика в новия клип на SHAMAN
  Нацистка символика в новия клип на SHAMAN

  Руската пропаганда страда от остра липса на идеи още от самото начало на агресията срещу Украйна. Версиите „защо започнахме тази война“ се сменяха многократно от февруари 2022 до днес. За една година се чуха множество тези като например: „за да спрем разширението на НАТО“, „био-лаборатории и бойни комари“, „денацификация“, „десатанизация“, „Украйна ни нападна“, „дедите ни воюваха и ние ще воюваме“ и т.н.

  След повече от година продължава да няма официално дефинирана крайна цел на войната, причина или логичен повод за войната.

  От друга страна, руската пропаганда е огромен източник на лично богатство, хонорари, държавни поръчки, договори и т.н. Всичко това обаче не идва даром. Иска се работа и свежи идеи всеки ден. Неизбежно вътрешната конкуренция ражда крайности – всякакви задръжки или свян остават в миналото.

  „Гласът на спец. операцията“ просто показа на света нещо, което беше очевидно от поне 5-6 години за всеки изгледал поне един документален филм за възхода на Хитлер и нацистите в Германия.

  Въпросният SHAMAN, след като стана патриотичрн Z-символ на войната е започнал да заработва по 8 млн. на концерт. Поне толкова ще платят местните власти в Норилск за летен концерт. Един от военните хитове промотиращи Z-патриотизма и войната е SHAMAN – Я РУССКИЙ.

  Руският "глас на спец. операцията" SHAMAN
  Руският „глас на спец. операцията“ SHAMAN
  За летен концерт в Норилск SHAMAN ще получи 8 млн. евро от местните власти
  За летен концерт в Норилск SHAMAN ще получи 8 млн. евро от местните власти

  Източник: https://youtu.be/E_2sbaFulxw

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

  Don't Miss