четвъртък, юни 20, 2024
spot_img
More

  ПОСЛЕДНИ

  Какво отказа, какво искаше и какво ще получи Путин в Украйна?

  Войната в Украйна ще свърши, когато някой натисне копчето за изключване на руската пропаганда.

  След 8 години на раздухване на концентрирана омраза, украинците са толкова мразени в Русия, колкото и евреите в нацистка Германия от преди Втората световна война. В голяма степен пропагандата е отговорна и за разрушенията, изнасилванията и геноцида, чиито символ стана клането в Буча.

  Желанието на Путин, което руската пропаганда вокализира е де-украинизиране на Украйна, де-украинизиране на украинците, порусначване на украинците и анексиране на цялата територия на Украйна. Украйна трябва да престане да съществува.

  Украинците трябва да бъдат превърнати в етнически руснаци чрез превъзпитание, пренаписване на историята според постулатите на „историка“ Путин и промяна на учебните планове още от основното училище.

  Всичко това е, което Путин иска да получи в Украйна.

  Онова, което Путин можеше да получи в Украйна без усилие, но отказа е нов Троянски кон в ЕС.

  Една слаба, корумпирана, разединена, зависима Украйна – вечно на ръба на победата на „здравите“ явни или подмолни про-руски сили. Подобно на другия Троянски „пръч“ в ЕС – България. Украйна без армия и привидно в чакалнята за НАТО, но никога истински член. С помощта на руските ФСБ „инвестиции“ в огромна както платена, така и доброволна агентурна мрежа, Путин дълги години можеше да се подсмихва доволно отстрани и да отбелязва съкрушителни победи на „тихия фронт“ – както срещу Украйна, така и срещу „колективния Запад“.

  Путин отказа всичко това, защото искаше Украйна в Евразийския съюз заедно с нейния значителен индустриален и технологичен потенциал. Стремежът на украинците към ЕС му се струваше противоестествен, обиден и явен резултат от някакво масово зомбиране и узурпирането на властта от „нацистите“ и „наркоманите“ в Киев.

  А това, което Путин ще получи в Украйна е един своеобразен „Израел“ на Източна Европа.

  Стоманен юмрук, насочен срещу азиатския деспотизъм. Една силна, военизирана демокрация по европейски стандарти, страна член на ЕС, където руското влияние ще бъде преследвано още в зародиш и елиминирано от корен.

  Държава извън НАТО, но с една от най-добрите и най-големи армии в света. Победоносна армия с огромен боен опит. Щедро финансирана и въоръжавана както от ЕС, така и от САЩ. Категорично най-добрата армия в Евразия, от която на руската армия ще й държи страх десетилетия.

  Силно мотивирано, сплотено и с колосален потенциал население, което ще преживее демографски бум след войната.

  Икономика стимулирана от нов план „Маршал“, с богати ресурси, с „китайски“ проценти на годишен растеж и бързо заемаща високо-технологични ниши във всички отрасли и най-вече – във военната индустрия.

  Това е, което Путин ще получи в Украйна, след като загуби войната. Всякакви териториални придобивки, които ще бъдат представени като „победа“,  ще вървят в комплект с недоволно от реалностите на „руския мир“ население, което непрекъснато е на ръба на провокиран от путлеро-фашисткия терор бунт и стремеж за обединение с Украйна.

  Русия - путлеро-фашистката империя на Zлото.
  Русия – путлеро-фашистката империя на Zлото.

  Единственото, което Путин ще се опита да направи за да не види този негов кошмар реализиран, е да поддържа войната до безкрай – до смъртта си или до колапса на самата Русия.

  Богдан Велински.

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

  Don't Miss